ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
afterwork-ocupacio

L'ocupació de l'habitatge - via civil o penal?

Nou AFTERWORK organitzat pel Grup d'Advocats Joves! Et convidem a unir-te a la discussió sobre l'ocupació dels immobles, via civil o penal? amb un expert ponent, Daniel Lázaro, Fiscal del partit judicial de Granollers. Aprofita aquesta oportunitat per a ampliar els teus coneixements i compartir les teves perspectives en un ambient relaxat i agradable.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 284
concurs-literari-2

X concurs literari lletra i dret 2023

 

Concurs literari obert a tots els Advocats i Advocades Col·legiats/ades a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, els i les alumnes de l'EPJ i als treballadors i les treballadores del Col·legi, excepte els organitzadors del concurs.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 557
afterwork-guardia-urbana

Apunta't al nou AFTERWORK: La prova indiciària en relació al cas de la guàrdia urbana.

 

Nou AFTERWORK organitzat pel Grup d'Advocats Joves! Et convidem a unir-te a la discussió sobre prova indiciària en relació al cas de la guàrdia urbana amb un expert ponent, Félix Martín, Fiscal a l'Audiència Provincial de Barcelona que va liderar l'acusació en el cas de la guàrdia urbana. Aprofita aquesta oportunitat per a ampliar els teus coneixements i compartir les teves perspectives en un ambient relaxat i agradable. 

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 626
concurs-fotografia-2

Concurs de fotografia 2023

 

Concurs de fotografia obert a tots els Advocats i Advocades Col·legiats/ades a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, els i les alumnes de l'EPJ i als treballadors i les treballadores del Col·legi.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 584
afterworrk-recurs-apelacio-web

Apunta't al nou AFTERWORK per el recurs d'apel·lació en l'àmbit penal.

Nou AFTERWORK organitzat pel Grup d'Advocats Joves! Et convidem a unir-te a la discussió sobre el recurs d'apel·lació en l'àmbit penal amb un expert ponent, Francisco Javier Molina, Magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona. No et perdis aquesta oportunitat per a ampliar els teus coneixements i compartir les teves perspectives en un ambient relaxat i agradable. T'esperem el 30 de març a les 18.30h

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 673
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H