ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
after-juny-2024

Afterwork + Sopar de joves

 

Apunta't l'Afterwork+Sopar d'estiu del Grup d'Advocats Joves el 28 de juny! Vine a gaudir d'una vetllada única amb companys i col·legues. T'hi esperem!

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 189
ordenador-escriure

Concurs literari de Microrelat Jurista via Instagram

Animat a participar en el concurs literari obert a tots els Advocats i Advocades Col·legiats/ades a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, els i les alumnes de l'EPJ i als treballadors i les treballadores del Col·legi. Ara bé, els membres del jurat només podran optar a l'exposició amb obres fora de concurs.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 225
treball

AfterWork: El procediment d'incapacitat Permanent

Us convidem a un nou afterwork organitzat pel Grup de l'Advocacia Jove de Granollers, amb el privilegi de poder comptar-hi amb el Il·lm. Magistrat del Tribunal Suprem Sr. Jordi Agustí Julià, on parlarem sobre un tema de Dret Laboral, El procediment d'incapacitat permanent. Apunta't i podràs participar en una conversa dinàmica que t'ajudarà a millorar el teu coneixement legal.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 358
concurs-fotografia-jove-instagram-web

Concurs de fotografia via Instagram

Participa en el nou Concurs de fotografia obert a tots els Advocats i Advocades Col·legiats/ades a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, els i les alumnes de l'EPJ i als treballadors i les treballadores del Col·legi. Ara bé, els membres del jurat només podran optar a l'exposició amb obres fora de concurs.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 218
afterwork-rdl62023-web

Afterwork: aspectes clau de la nova reforma RDL 6/2023

Us convidem a un nou afterwork organitzat pel Grup de l'Advocacia Jove de Granollers, amb el procurador Jaume-Lluís Aso Roca per explorar els aspectes clau de la nova reforma RDL 6/2023. Descobreix les implicacions més rellevants d'aquesta legislació i participa en una conversa dinàmica que t'ajudarà a millorar el teu coneixement legal.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 388
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H