ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Presentació Grup d'Advocats Joves

El Grup d'Advocats Joves de Granollers és una agrupació d'advocats en exercici, menors de quaranta anys o amb menys de cinc anys d'exercici professional constituïda per vetllar pels interessos dels joves advocats. 

A aquest efecte, el Grup té com objectius l'estudi dels problemes específics d'aquest col•lectiu, el trasllat de les seves propostes i preocupacions a la Junta de Govern del Col•legi, el foment de les relacions entre els seus membres i amb companys d'altres col•legis, i la promoció d'activitats culturals i socials, entre d'altres. 

L'òrgan rector del Grup és la Junta hi poden assistir tots els membres del Grup així com els alumnes de l'Escola de Pràctica Jurídica i qualsevol advocat jove en exercici que hi estigui interessat. 

Fora de l'àmbit col•legial el GAJG desenvolupa la seva tasca des de l'Associació Joves Advocats de Catalunya (JAC), de la qual en formen part els grups d'advocats joves dels 14 Col•legis d'Advocats de Catalunya amb l'objectiu comú de defensar els interessos del joves advocats. 

Antecedents 

1983 en que una sèrie de companys del Col•legi es constitueixen en Comissió Gestora per tal de fundar el Grupo de Abogados Jóvenes. Però no és fins el juny de 1997 que es crea el que actualment coneixem com Grup d'Advocats Joves de Granollers amb motiu de l'associació dels diversos grups d'advocats joves de Catalunya per constituir el JAC.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H