ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Política de privadesa

Amb la informació que li proporcionarem a continuació l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Granollers (en endavant el Col•legi) vol que vostè conegui quina és la política de privadesa aplicada pel que fa a les seves dades personals.

El Col•legi compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d’acord amb les exigències legals, i es guardaran les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que en garanteixin la confidencialitat.

L’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer, que està inscrit al Registre General de Protecció de Dades i del qual el Col•legi és responsable, i seran dedicades a les finalitats pròpies del Col•legi, relacionades amb les activitats que li són pròpies.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que el Col•legi ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

En cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-se per escrit al Col•legi, domiciliada en Rambles Josep Tarradellas, 5,1-3 08402 de Granollers, indicant en el sobre: Política de Privadesa, o mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l’assumpte: Política de Privadesa. A més, l’informem que les seves dades podran ser utilitzades pel Col•legi per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, adreci’s a nosaltres mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Per tot això, entenem que en supòsit de facilitar-nos les seves dades vostè ens concedeix l’autorització expressa per realitzar-ne el tractament d’acord amb el que s’ha descrit més amunt i que, en qualsevol moment, vostè podrà revocar l’esmentada autorització.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H