ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
justicia-escales-web

Presentació de l'Observatori de Justícia Gratuïta 2023.

Presentat avui, l'Observatori de Justícia Gratuïta 2023, elaborat pel Consejo General de la Abogacía Española, ofereix en detall les dades de la justícia gratuïta per territoris i col·legis.

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 64
donem-la-cara-dia-justicia

12 de juliol es commemora el Dia de la Justícia Gratuïta

 

El 12 de juliol es commemora el Dia de la Justícia Gratuïta, una jornada amb l'objectiu d'apropar el torn d'ofici i l'assistència als detinguts als ciutadans. Aquesta celebració també busca retre homenatge a la important tasca social que realitzen els advocats i advocades que ofereixen aquests serveis. Davant qualsevol dificultat, aquests professionals sempre donen la cara, demostrant el seu compromís i dedicació per una societat més justa i amb igualtat d'oportunitats per a tothom.

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 97
Sant-Raimon-2024

Festivitat de Sant Raimon 2024

 

Uneix-te a la festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi d'Advocats de Granollers el proper 12 de juliol!. Reserva la teva plaça i participa en aquest esdeveniment únic!

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 373
palau-justicia

Acord sobre el dret d'opció lingüística TSJC

 

El 25 de juny de 2024, a Barcelona, el Secretari de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va signar un acord per assegurar el respecte al dret d'opció lingüística dels ciutadans. Aquest acord respon a les queixes dels Il·lustres Col·legis de l'Advocacia de Girona i Figueres sobre l'incompliment dels drets lingüístics en les notificacions judicials, malgrat que només un 8,08% dels intervinents sol·liciten ser notificats en català.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 75
dret-humans

Circular informativa sobre el servei de referents col·legials en matèria de tràfic d'éssers humans i crims internacionals

 

El Col·legi ICAVOR posa en marxa el "Servei de referents col·legials en matèria de Tràfic d'Essers Humans, crims de guerra i contra la humanitat" en col·laboració amb el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 128

Subcategories

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H