ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
nou-jutjat-mollet-1-guardia

Avís de l'oficina de Mollet pel dia 25 setembre

 

Us informem que el dia 25 de setembre, l'oficina de Mollet del Vallès del Col·legi d'Advocats romandrà tancada a la TARDA.

 
  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 7
horari destiu

Horari d'estiu de les oficines del Col·legi

 

Us informem, que durant el mes d'agost l'oficina dels JUTJATS DE GRANOLLERS estarà oberta cada dia de 9 a 14h i les oficines del carrer Llevant núm. 2 de Granollers i dels Jutjats de Mollet del Vallès romandran tancades.

Us recordem que el dia 15 d'agost el Col·legi romandrà tancat, ja que és festiu. A més a més, les oficines de Mollet romandran tancades el 21 d'agost, i les de Granollers ho estaran l'1 de setembre, amb motiu de la festa local. 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 285
llibre-centenari

Disponible el llibre: El Col·legi d'Advocats de Granollers: dels 90 cap als 100 anys d'història. Volum II.


Tenim el plaer d'informar-vos que s'ha publicat el segon volum de la història del Col·legi d'Advocats de Granollers, titulat "El Col·legi d'Advocats de Granollers: dels anys 90 als 100 anys d'història". Així com el primer volum, aquest segon llibre ha estat possible gràcies al Sr. Albert Conesa i ha estat publicat per l'editorial Tirant lo Blanch.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 214
imatge dia centenari

Avui 19 de juliol l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers fa cent anys!

Avui, 19 de juliol de 2023, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers celebra el seu centenari. Fa exactament 100 anys, el 1923, es va fundar la primera Junta de Govern, establint el nostre Col·legi.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 230
obervatori-portada

XVII Observatori de la Justícia Gratuïta

 

El XVII Observatori de la Justícia Gratuïta, publicat pel Consell General de l'Advocacia, està ara disponible, oferint una visió completa de les dades relacionades amb l'assistència jurídica gratuïta de l'any 2022. A través d'aquest informe, tindreu l'oportunitat d'aprofundir en aquest important àmbit i conèixer en detall les estadístiques i les tendències que s'han produït en relació amb els serveis legals gratuïts durant l'any passat.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 141

Subcategories

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H