ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

S'inicia el procés de migració del nou correu ICAVOR

 

 A partir del dia 1 de juny, rebreu un correu electrònic de Redabogacia amb un formulari per iniciar els tràmits de migració a la nova plataforma.

Dades de formulari:

  • La vostra adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Contrasenya: IMPORTANT: cal posar la contrasenya actual del correu. Si no es correcte no es podrà realitzar la migració. En cas de no recordar-la us podeu adreçar al Col·legi 93 879 26 03 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Nom i cognoms.........
  • DNI...........
  • Col·legi: posar Granollers
  • Núm. col·legiat...............
  • Domini posar ICAVOR.COM
  • Correu alternatiu: afegir un correu que no sigui ICAVOR.

Un cop completat correctament el formulari, rebreu un correu amb una contrasenya provisional, les instruccions per la migració i el dia que heu d'accedir a la nova plataforma de correu i cloud del Col·legi OFFICE 365.

Disposeu fins el dia 15 de juny per realitzar aquests tràmits.

Un cop entreu en el nou sistema, l'antic correu deixarà de funcionar, encara que temporalment es podrà consultar els correus antics si utilitzeu webmail i per comptes IMAP.

Per últim, informar-vos que estem preparant unes jornades informatives i formatives de les diverses aplicacions i funcions del nou servei d'OFFICE 365 d'ICAVOR. Les dates us les farem arribar el més aviat possible.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H