MUTUALIDAD - Servei Personalitzat: 4 febrer 2019

Us informem que el proper dilluns 4 de febrer de 2019, el delegat de la Mutualidad Sr. Daniel Bodelón estarà a la seu de l'ICA Granollers (Llevant, 2, baixos de Granollers) per atendre les visites de tots els col·legiats i mutualistes que vulguin informar-se o fer consultes sobre les cobertures que ofereix aquesta entitat.

 

 

Us recordem que la Mutualidad de la Abogacía proporciona cobertura alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) per als advocats en exercici per compte propi, i també ofereix cobertura asseguradora complementària per a tots els advocats i les seves famílies, amb independència del règim de previsió social al qual estiguin adscrits.

El Daniel Bodelón, serà present a les dependències col·legials del carrer Llevant núm. 2 de 09:00h a 14:00h. Per a una òptima organització de les visites i evitar temps d'espera, es recomana sol·licitar cita prèvia a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta sessió d'atenció personalitzada s'anirà repetint periòdicament, amb una freqüència inicial trimestral.
Us anirem informant!