ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Debat sobre l'habitatge i urbanisme: passat, present i futur.

 

Ja s'han complert més de 10 de l'aprovació de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge, una norma essencial en l'àmbit de l'habitatge a Catalunya. Coincidint amb aquesta efemèride, des de l'Observatori DESC i l' Institut de Recerca TransJus de la Universitat de Barcelona van endegar un balanç d'aquests deu anys de vigència de la llei que ha culminat amb la publicació del llibre "La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur", que recull els treballs d'anàlisi realitzats per experts en la matèria.

 

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Vallès Oriental us convida a la presentació d'aquest llibre que es durà a terme el proper 10 d'abril a les 12:30 h a la delegació del Vallès Oriental del Col·legi d'Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Barcelona (C. Josep Piñol, 8 08402 Granollers).

Durant aquesta presentació s'obrirà una mesa de diàleg formada per experts de reconegut prestigi en la matèria segons podeu apreciar el programa adjunt. Les inscripcions es poden fer mitjà del programa o a l'enllaç següent: Inscripció presentació llibre (Accés web del Consell Comarcal)

Programa: 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H