ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria de concurs de mèrits i capacitats per proveir 1 plaça al servei d'assessorament d'intermediació en habitatge a Bigues i Riells

 

Convocatòria de concurs de mèrits i capacitats per proveir 1 plaça al servei d'assessorament d'intermediació en habitatge a Bigues i Riells.

 

 

Es convoca el procés selectiu per a proveir una plaça de lletrat o lletrada pel Servei d'Assessorament d'Intermediació Hipotecaria a Bigues i Riells, des de la data de provisió fins al 31 d'octubre de 2020.

Els dies i horaris per efectuar aquest servei estan per determinar, no obstant això, el servei de lletrat serà de 6 hores mensuals, en franja de matins/tardes , a prestar des de la data de provisió fins l'octubre de 2020 (excepte mes d'agost). L'import a percebre un cop arribi la subvenció és de 35€/hora bruts (retenció IRPF-15% exempt d'IVA). El número d'hores previst pel període corresponent a 2019/2020 és de 66 hores.

FUNCIONS

L'objecte d'aquest servei és l'Assessorament i d'Intermediació en Habitatge, adreçat a persones, famílies o unitats de convivència empadronades a Bigues i Riells i propietaris/àries de l'habitatge habitual a Bigues i Riells consistent en:

  • Assessorar davant un nou contracte, sigui d'hipoteca o de lloguer, de l'habitatge principal per informar envers la idoneïtat de les seves clàusules.
  • Assessorament i mediació adreçat a les persones o famílies amb dificultats que es trobin en processos d'execució hipotecaria o demanda judicial per manca de pagament del lloguer. L'objectiu es evitar els llançaments i trobar solucions efectives que permetin el manteniment de l'habitatge. S' intermèdia entre les famílies i els propietaris, en cas de lloguers, o les entitats financeres en cas d'hipoteques.
  • Assessorament i mediació envers a situacions de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica de les llars

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de TRES anys com a lletrats residents
2. Tenir despatx obert al partit judicial del Col·legi.
3. Estar al corrent de les quotes col·legials.
4. Acreditar estar donat d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mutua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
5. Presentar les instàncies fins a les 13:00 hores del dia 6 de novembre de 2019 a la Secretaria del Col·legi, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a la delegació de Mollet del Vallès o a la dels Jutjats de Granollers.
6. El dia 6 de novembre a les 16:00 hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant, 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici.


Deganat
Josep Medina Padial

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H