ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Nou Portal de serveis de l'Advocacia.

El proper 30 de novembre s'estrena el nou Portal de Serveis de "www.abogacia.es" que posarà a la disposició de cada usuari els serveis, la formació, l'actualitat i les publicacions que l'ajudaran en el seu exercici professional.

 

 

Una novetat important, serà el sistema d'accés únic al portal "Abogacía" que et permetrà usar un únic usuari-contrasenya i/o el teu carnet col·legial amb signatura ACA com a credencials per a entrar a tots els nostres serveis connectats de manera "online".

El CGAE ha enviat correus electrònics informant del canvi, i que això implica registrar-se i acceptar la Política de Privacitat per continuar usant el serveis. Per fer-ho, s'habilitarà un enllaç a partir del dia 30 de novembre.

Tanmateix, serà necessari continuar usant el certificat digital ACA per a l'autenticació en els serveis que així ho requerien, per exemple: el passis de presó.

+ Accés el portal Abogacia

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H