ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Material sanitari de protecció i tutoral videotrucades Webex.

 

Davant la situació de crisis causada pel COVID 19 i les intervencions que s'han fet amb el material sanitari, hem tingut moltes dificultats per poder aconseguir els corresponents kits de protecció per poder assistir els detinguts o imputats en les diferents seus policials o judicials. 

 

 

El dia d'avui, el CGAE ens ha entregat mascaretes, guants i gels antisèptics. Aquests kits de protecció seran facilitats als companys que tinguin actuacions a mossos o jutjats que hi hagin de comparèixer personalment.

El lloc d'entrega és a les seus judicials de Granollers i Mollet a través del personal de seguretat de l'edifici judicial, davant del qual us heu d'identificar com a lletrats mostrant el vostre carnet col·legial i us entregaran per unitats a cadascú els guants i mascaretes.

També us facilitem l’enllaç al vídeo tutorial de Webex per assistències del Torn d´Ofici per detinguts i investigats per les videotrucades [Accés a Youtube] https://youtu.be/DgjQ7Z9BQnU 

Agraïm el vostre esforç pel dret a la defensa davant aquesta situació tan excepcional en la que ens trobem.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H