ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Solucionar problemes d'accés al SIGA amb el Navegador Edge i Windows 11

 

A l'espera de l'actualització del programa SIGA i la seva adaptació a qualsevol navegador prevista pel mes de febrer o març vinent, us recordem que algunes funcions només estan disponibles amb Internet Explorer. En aquest article us ajudem a solucionar els problemes que us podeu trobar en determinades funcionalitats o per accedir-hi. 


El nou sistema operatiu Windows 11 no disposa del navegador l'Explorer necessari per poder accedir al SIGA. La solució és configurar el navegador Microsoft Edge en manera Internet Explorer. + Veure manual elaborat per Redabogacia. 

Els que tingueu Windows 10, Microsoft estan recomanant passar de Internet Explorer a  Edge.  En el cas de clicar aquesta opció, deixa de funcionar Internet l'Explorer, i, per tant, no podeu introduir noves assistències al SIGA. En el següent manual us expliquem com solucionar-ho:

Descarregar document [pdf 189 kb]

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H