ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
dretlaboral 1

Curs ICAVOR: Actualització Seguretat Social 2023

Us presentem un nou curs pràctic d'ICAVOR sobre l'actualització laboral i de la seguretat social 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 189
catala

Cursos de català i de llenguatge jurídic per advocats (edició 2024)

 

La Generalitat de Catalunya, mitjançant els departaments de Cultura i de Justícia, Drets i Memòria, ofereix cursos dels nivells B2 i C1 i llenguatge jurídic per a advocats, de conformitat amb el Conveni marc de col·laboració entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya i les institucions representatives dels col·lectius professionals de l'àmbit jurídic, per fomentar el coneixement i l'ús del català, de 21 de desembre de 2020. 
Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B2 i C1 o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats expedits es corresponen amb els que estableix el Marc comú europeu de referència per a les llengües.
Els cursos es basen en un sistema d'autoaprenentatge, amb exercicis autocorrectius ubicats en una aula virtual, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic)

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 179
concursal-2023-web

Curs ICAVOR: Concurs persona física i microempresa: aspectes pràctics

Us presentem un nou curs pràctic d'ICAVOR sobre el Concurs de persona física i microempresa. Desxifrem les complexitats i us mantenim al dia amb les últimes reformes legals sobre el tema.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 517
mediacio-present-futur-mediacio

Formació: Present i futur de la mediació i els MASC

El CICAC ha posat en marxa un seguit de formacions sobre mediació amb el nom de: 14 Passejades formatives especialitzades per territoris. El pròxim 28 de novembre tocarà el nostre Col·legi amb el títol "Present i futur de la mediació i els MASC".  Aquesta formació està homologada.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 285
successions

Curs dret de successions ICAVOR 2023

 

El Curs de Dret de Successions ICAVOR 2023 és una oportunitat d'aprendre sobre diversos aspectes importants relacionats amb les successions i herències. El temari del curs inclou els següents punts destacats:

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 927
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H