ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Aprovats per unanimitat els pressupostos per a l'exercici 2015

La Junta ordinaria, a proposta de la Junta de Govern, decideix reduir en vint euros l'import de la quota anual per als col•legiats exercents residents i en deu euros per a la resta de col•legiats.

Us informem a les 13:40 hores de dia d'avui han quedat aprovats per unanimitat dels assistents els pressupostos per a l'exercici econòmic de 2015, que podeu consultar al nostre web.

Tanmateix us comuniquem que la Junta Ordinària, a proposta de la Junta de Govern, ha acordat per unanimitat, reduir en vint euros l'import de la quota anual per als col•legiats exercents residents i en deu euros per a la resta de col•legiats.

La Junta de Govern, en compliment del seu programa directriu, va fer aquesta proposta, que s'afegeix a la política de congelació de quotes dels últims darrers anys, que ha estat possible degut a política d'austeritat i retall de despesa implantada, i a l'optimització dels recursos propis.

Atentament,
Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H