ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Promoció pack de llibre d'execució civil.

 

Em plau informar-te de l'acord de coedició amb l'editorial Sepin de l'obra "Pack Ejecución Civil (3 volums). 

 

 

Preu promoció per a col·legiats ICAVOR és 65€ IVA inclòs. (preu sense promoció 115€).

Disposeu fins el dia 5 d'abril per fer la vostra reserva. 

Contingut de l'obra: 

VOLUM I - Disposicions Generals i l'Execució Provisional
Pàgines: 658
Basat en una detallada anàlisi de les diferents resolucions dictades pels nostres tribunals, es dóna resposta a cada un dels problemes que, les disposicions generals del procés d'execució civil, planteja: títols executius processals, extraprocessals i estrangers, condemnes a favor de consumidors indeterminats , costes, execució provisional, motius d'oposició, acumulació d'execucions, causes de suspensió, etc.

VOLUM II - Execució Civil. Dinerària i no dinerària
Pàgines: 766
Amb base a la jurisprudència, s'exposen les qüestions conflictives que la Llei silencia o regula de manera deficient: quantitats reclamables, interessos, ampliació de l'execució, localització del patrimoni de l'executat, béns inembargables, garanties de l'embargament, terceries de domini i de millor dret, subhastes judicials i mecanismes alternatius de realització forçosa, tercers ocupants d'immobles subhastats, execucions de donar, fer i no fer, conductes punibles de l'executat, etc.

VOLUM III - Execució Hipotecària
Pàgines: 556
Amb base en una detinguda anàlisi de les resolucions dictades pels nostres tribunals, de la doctrina de la DGRN i dels postulats del TJUE, se solucionen els nombrosos problemes pràctics que es susciten tant en els procediments hipotecaris i en els d'execució ordinària de l'art. 579 LEC com en els judicis declaratius iniciats contra les entitats bancàries, ara per consumidors per clàusules abusives, ara pels que no tenen aquesta consideració, però reclamen la nul·litat d'una clàusula de la seva escriptura d'hipoteca

* Adaptat a la Ley 5/2019, de 15 de marzo, reguladora de los contratos de crédito inmobiliario (BOE núm. 65, de 16 de març de 2019).

Fes la teva reserva:

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H