ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Articles i formularis online destacats de la Biblioteca (juliol 2021)

 

 

La biblioteca d'ICAVOR us recomana els següents articles:

 

 

 

NOTA: Selecció d'articles que podeu consultar mitjançant credencials d'accés de Sepín que disposes com a col·legiat d'ICAVOR. Accediu a la web de Sepín o per la zona privada de la web. Si  NO tens la teva clau d'accés de Sepín,  demana-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Articles:

+ El delito de impago de pensión de alimentos como violencia económica por discriminación de género. Reflexiones acerca de la STS 239/2021, de 17 de marzo
Jurisprudencia Comentada - Ana Galdeano Santamaría. Fiscal Adscrita a la Fiscal de Sala de Violencia sobre la Mujer de la FGE (Accés Sepín)  

Mecanismos de revisión contractual por causas relacionadas con la crisis del COVID-19. Artículo Monográfico - Beatriz Alegre Villarroya. Programa Conjunto Derecho - Administración y Dirección de Empresas Universidad de Zaragoza (Accés Sepín)

La manca d'autorització prèvia al President per a l'exercici d'accions judicials amb motiu de la Covid-19 es pot justificar o esmenar? Podria ser causa de desestimació de la demandaEncuesta Jurídica - Coordinadora: M.ª José Polo Portilla, Directora de Sepín Propietat Horitzontal Catalunya (Accés Sepín) 

+ (Formulari) Demanda per obres en elements comuns (Accés Sepín)

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H