ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Nou servei Vlex TV i del programa de gestió de despatxos Quolaw

 

Us informem de dos nous serveis disponibles a la web del Col·legi, gràcies a l'acord comercial entre el CICAC i l'Editorial vLex, aquest són Vlex TV i el programa de gestió de despatxos QuoLaw.

Que ens ofereixen aquest serveis?

1.-Vlex-TV: Accés il·limitat als continguts del mòdul, que inclou 4 categories diferents de video-webinars:

a) ACTUALITAT: un vídeo mensual per cada matèria; civil, laboral, mercantil, fiscal i administratiu, resumint les novetats més rellevants, acompanyat per un dossier documental integrat per sentències, formularis, normes i llibres i revistes relacionats que enriqueixen l'experiència d'usuari.
b) CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS: emetrem en directe Congressos i esdeveniments celebrats per Col·legis de l'Advocacia, associacions jurídiques i altres de contingut jurídic, que desprès també es podran consultar en qualsevol moment.
c) WEBINARS VLEX: integrat per webinars monogràfics sobre temes d'especial interès amb ponents de gran prestigi que col·laboren en les nostres Revistes: Catedràtics/ques, magistrats/des, o experts/es juristes,
d) PRÀCTICS: inclou series de webinars que analitzen una matèria concreta i la desenvolupen d'una forma pràctica.

2.- QuoLaw: Accés al gestor de despatxos en línia, que permet gestionar un despatx fàcilment des de qualsevol lloc. Quolaw facilita la gestió dels expedients legals dels clients, el càlcul i gestió dels terminis processals, així com el control de la comptabilitat del negoci, entre d'altres funcionalitats.

Com accedir-hi?

a) Per les persones col·legiades que JA estan donades d'alta a vLex-CICAC: Simplement han d'entrar mitjançant la zona privada de la web d'ICAVOR (Intranet de la Biblioteca) clicant app.vlex.com i introduir el mateix nom d'usuari i contrasenya de vLex-CICAC.

b) Per Aquelles persones col·legiades que NO están donades d'alta a vLex-CICAC:

Han d'accedir a la Zona Privada de la Web d'ICAVOR i accedir a https://promos.vlex.com/cicac-bbdd/  i fer el registre, enplenant el formulari (nom + cognom + e-mail + telèfon + núm. col·legiació).

Quan estiguin donades d'alta a la pàgina de vLex-CICAC, hauràs d'entrar a l'enllaç app.vlex.com disponible de la Zona Privada i introduir les claus de l'alta.

Quolaw i Vlex tv estarà disponible a les persones col·legiades, de forma gratuïta fins el 15 de juny de 2022.

En el cas que no es renovi la promoció ambel CICAC:
a) L'Editorial oferirà a les persones col·legiades que ja l'estan utilitzant unes condicions especials (descomptes) per adquirir-lo.
b) Per aquelles persones col·legiades que NO vulguin adquirir el programa, l'Editorial es compromet a facilitar-vos totes les dades introduïdes fins a la data.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H