ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Presentació de la Biblioteca

Biblioteca i CDTIC (Centre de documentació i Tecnologia de la Informació i Comunicació)

La Biblioteca de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Granollers, és una biblioteca especialitzada en matèria jurídica, destinada a satisfer les necessitats informatives dels usuaris i donar suport al desenvolupament de la seva tasca professional. Amb aquesta missió es treballa per a facilitar als col•legiats/-des l'accés a recursos i serveis oferint-los assistència personalitzada.

La biblioteca també té la funció d'oferir i difondre tot allà relacionat amb les Tecnologia de la Informació i Comunicació.

Organització

La Biblioteca és un centre documental global, format per les següents biblioteques: la biblioteca de Granollers, Mollet del Vallès, la dels Jutjats de Granollers, biblioteca digital (serveis web) i el servei de consultes telefòniques i de correu electrònic. Els seus usuaris són tots aquells que utilitzen qualsevol d'aquestes biblioteques.

Serveis

La biblioteca  del Col·legi d'Advocats de Granollers és un centre especialitzat en informació i documentació jurídica.

Els serveis  de la biblioteca estan organitzats  segons si es realitzen de forma precencial a les diverses biblioteques col·legials o si es presten de forma telemàtica o online.

Missió

La missió de la Biblioteca de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Granollers és donar suport, amb criteris d'eficàcia, d'eficiència i d'economia, a la millora contínua de la formació dels seus col•legiats i col•legiades, facilitant l'accés als seus serveis i recursos, oferint-los assistència i formació per tal de satisfer llurs necessitats d'informació.

Funcions

Les funcions de la Biblioteca del Col•legi són les següents:

1. Adquirir els recursos d'informació d'acord amb les necessitats professionals i docents del Col•legi.

2. Organitzar i conservar la documentació de la biblioteca en condicions òptimes.

3. Elaborar o mantenir eines de recerca i recuperació d'informació que facilitin als usuaris l'accés als recursos d'informació propis i externs disponibles.

4. Organitzar activitats i promoure iniciatives per difondre el fons, recursos i servei de la biblioteca i potenciar-ne l'ús.

5. Organitzar i mantenir el portal web de la biblioteca i potenciar els seus serveis.

6. Facilitar l'accés als recursos d'informació externs no disponibles a la biblioteca del Col•legi, mitjançant recursos telemàtics i la cooperació amb altres centres.

7. Formar i capacitar els usuaris en l'ús dels Serveis de la Biblioteca i de les fonts d'informació.

8. Promoure, en el marc de les biblioteques especialitzades en ciències jurídiques o similars, programes i/o convenis que tinguin com a objectiu millorar dels seus de propis.

9. Integrar-se si s'escau, en xarxes i sistemes d'informació que potenciïn el compliment dels objectius presentats prèviament.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H