ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicació de la comissió del Torn d'Ofici per a la convocatòria de 6 places per cobrir el servei SOJ

Comunicació de la comissió del torn d'ofici per a la convocatòria de 6 places per cobrir el servei SOJ de l'ajuntament de Granollers, Sant Celoni, les Franqueses, la Llagosta, la Garriga i Santa Eulàlia de Ronçana

 

 

La Junta de Govern, amb data 14 d'octubre de 2016, ha resolt:

Convocar sis places per atendre el Servei d'Orientació Jurídica (SOJ): una a Granollers, una a Sant Celoni, una de Les Franqueses del Vallès, una a La Llagosta, una a La Garriga i una a Santa Eulàlia de Ronçana, en el període comprès entre els mesos de gener a juny de l'any 2017.

La designació per atendre el Servei comporta l'obligatorietat de formar part de la Comissió del torn d'Ofici del Col·legi, assistir a les seves reunions i participar-hi.

REQUISITS:

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de tres anys, i en un mínim de dues àrees.
2. Tenir despatx obert a l'àmbit territorial del Col·legi.
3. Estar al corrent de les quotes col·legials.
4. Acreditar disposar de pòlissa de RC. ( Aportar darrer rebut)
5. Acreditar estar donat d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mutua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
6. Presentar les instàncies fins a les 13:00 hores del dia 18 de novembre de 2016 a la Secretaria del Col·legi, a la delegació de Mollet del Vallès o a la dels Jutjats de Granollers.
7. El dimarts 22 de novembre a les 09:30 hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici.
8. Els candidats/tes escollits seran informats personalment


COMISSIO DEL TORN D'OFICI
Antoni Font Martínez

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H