ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria per proveir 1 plaça al servei d'assessorament d'intermediació hipotecària a la Garriga

 

Es convoca el procés selectiu per a proveir una plaça de lletrat o lletrada pel Servei d'Assessorament d'Intermediació Hipotecaria a La Garriga, entre els mesos de febrer 2020 a desembre 2020.

La missió del Col·legi d'Advocats és ajudar als ciutadans i ciutadanes en la resolució de conflictes en el pagament o impagament d'hipoteques a les entitats bancàries fent d'intermediari amb la voluntat de fer-los arribar a un acord.

Els dies i horaris per efectuar aquest servei estan per determinar, no obstant això, el servei de lletrat serà de 12 hores mensuals, en franja preferentment de matins, a prestar de febrer fins el 31 de desembre del 2020.

L'import a percebre un cop arribi la subvenció és de 35€/hora bruts (retenció -exempt d'IVA).

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de CINC anys com a lletrats residents
2. Tenir despatx obert al partit judicial del Col·legi.
3. Estar al corrent de les quotes col·legials.
4. Acreditar estar donat d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mutua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
5. Presentar les instàncies fins a les 19:00 hores del dia 30 de gener de 2020 a la Secretaria del Col·legi o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a la delegació de Mollet del Vallès o a la dels Jutjats de Granollers.
6. El dia 31 de gener de 2020 a les 9:30 hores a la seu del Col·legi de Granollers, carrer Llevant, 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita.

COMISSIO DEL TORN D'OFICI
Dolors Salazar Peregrina

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H