ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Acord entre l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers i l'empresa Axesor

 

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers i l'empresa Axesor, especialitzada en el subministrament d'informes judicials i empresarials, així com en serveis de tramitació de documents a través d'internet des de 1996, han aconseguit un acord en virtut del com tots els col·legiats podran disposar, a un sol clic des de la pàgina web del Col·legi, d'informes mercantils, societaris i de risc comercial, així com la realització on-line de tots els tràmits amb els Registres Oficials. 

Axesor compta amb una divisió especialitzada i focalitzada a donar servei a Advocats, Administració Pública, Consultores i Auditores, reconeixent l'especificitat de les necessitats de coneixement i informació d'aquests sectors.

Gràcies a aquest acord, tots els col·legiats obtindran de forma gratuïta 3 unitats del producte "Informació Mercantil i Incidències" (producte que presenta tota la informació publicada sobre l'empresa en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil i les seves possibles incidències judicials).

Si vol començar a utilitzar aquest servei, solament ha de punxar al següent enllaç http://www.axesor.es/icavor i registrar-se com a usuari per poder accedir als informes que precisi.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H