ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
pc-formulari

Acord amb el Departament de Justícia perquè els advocats i advocats puguin accedir als centres penitenciaris amb ordinadors.

 

 

Us informem de l'Acord entre el Departament de Justícia i el CICAC per facilitar l'accés dels advocats a visites amb interns en centres penitenciaris mitjançant portàtils a partir del 25 de setembre de 2023 al CP Brians 1, amb implementació gradual a altres centres.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 48
logo-pared

Comunicat sobre guàrdies d'agost i setembre

 

 

Us adjuntem les llistes d'assistència jurídica al detingut o imputat del mes d'agost i setembre actualitzades. Només es substituirà o canviarà la guàrdia de les llistes d'Assistència jurídica al detingut o imputat del mes d'agost i del 1 al 11 de setembre en casos de força major degudament justificats per escrit. Preguem reviseu les llistes d'agost i comproveu que els canvis que veu sol·licitar estan realitzats. ELS CANVIS O RENÚNCIA DEL MES D'AGOST PER FORÇA MAJOR S'HAURAN DE NOTIFICAR PER TELÈFON AL 938792603, O PERSONALMENT A LA SEU DELS JUTJATS DE GRANOLLERS. 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 179
togues icavor

Sorteig guàrdies renunciades del mes d'agost 2023.

 

Amb la finalitat de fer un repartiment més equitatiu i objectiu de les guàrdies renunciades del mes d'agost el proper dia 19 de juliol a les 12:00h. a la seu de Mollet del Vallès, Llevadores, 2, es farà un sorteig al que hi podeu assistir tots els interessats.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 210
logo-pared

Comunicat sobre guàrdies de juliol, agost i setembre 2023

 

 

Disponibles les llistes de guàrdia del mes d'agost i setembre. Les renúncies o canvis de juliol i del 1 al 11 de setembre inclòs s'han de fer abans del dia 27 de juliol, passada aquesta data només es podrà fer la substitució en casos de força major degudament justificats per escrit.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 190
logo-pared

Comunicat sobre justificants del torn d’ofici i guàrdies de juliol 2023

 

Us comuniquem que aquest mes de juliol, i per motiu de les vacances del personal de secretaria, es tancarà el termini per enviar les justificacions del torn d'ofici i assistència al detingut, el dia 25 de juliol, amb excepció de totes les guàrdies, que es podran enviar fins el dia 2 d'agost a les 11:00h del migdia a fi de poder abonar-les.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 190
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H