ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
Top 10 ICAVR 2021

Les 10 notícies més llegides de la web d'ICAVOR 2021

Vols conèixer les notícies més llegides de la web del Col·legi d'Advocats de Granollers durant l'any 2021? Consulta les 10 pàgines amb més accessos d'un total de 236 notícies que publicades durant l'any passat.

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 174
togues icavor

Convocatòria per proveir 1 plaça al servei d'assessorament jurídic a la dona i a persones LGTBI a l'ajuntament de les Franqueses per a l'any 2022.

 

Nova convocatòria de concurs de mèrits i capacitats per proveir 1 plaça al servei d'assessorament jurídic a la dona i a persones LGTBI a l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès per a l'any 2022.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 96
logo-pared

Proclamació candidats per la renovació del càrrecs de Junta de Govern del Col·legi

 

Amb motiu de la convocatòria efectuada el 12 de novembre d'enguany per la renovació dels càrrecs de Junta de Govern del Col·legi, i segons els requisits establerts als articles 50 i 52.2 dels Estatuts de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, han quedat proclamats els següents candidats:

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 64
conveni eina catala 2

Creació d’un nou portal de recursos de llenguatge jurídic en català

 

 

El passat 13 de desembre, el Col·legi d'Advocats de Granollers, ha estat present en l'acte de signatura del conveni per impulsar un nou portal de recursos de llenguatge jurídic en català amb la col·laboració del Consell de l'Advocacia Catalana conjuntament amb 18 entitats i institucions catalanes, andorranes i de la Catalunya del Nord.

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 95
warning1

 AVÍS sobre el nou WINDOWS 11 i la seva compatibilitat amb el programa SIGA.

 

Us informem que el nou Windows 11 no inclou el navegador Explorer. Aquest és necessari per introduir les noves assistències del Torn d'Ofici en el programa SIGA. En principi està previst pels mesos de febrer o març del pròxim any 2022, una nova versió del SIGA que serà compatible per tota mena de navegadors, com ara: Edge, Chrome, Firefox i Safari.

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 125

Subcategories

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H