Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
tribunal supremo

TS: Acord sobre criteris d'admissió dels recursos de cassació.

Acord de la sala primera del Tribunal Suprem sobre els criteris d'admissió dels recursos de cassació i extraordinari per infracció penal processal. Ple no jurisdiccional de 27 de gener de 2017. 

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 33
tribunal supremo

El Tribunal Suprem acorda la retroactividad total de la nul·litat de les clàusules sòl.

Ple de la Sala Primera del Tribunal Suprem adapta la seva jurisprudència a la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) de 21 de desembre de 2016, sobre la retroactivitat de les clàusules sòl. 

 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 284
edici jutjtas granollers

Sentència Jutjats de Granollers sobre la retroactivitat clàusules sòl i restitució d'interessos.

Sentència del Jutjat de primera instància de Granollers núm. 6 sobre la retroactivitat de les clàusules sòl, restitució interessos cobrats a l'excés des de la celebració del contracte. 

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 413
biblioteca llibre

Promocio llibre: "La cosa juzgada en el ámbito de los consumidores y los efectos retroactivos de la cláusula suelo declarada abusiva"

Posem a la vostra disposició la promoció del llibre:  "La cosa juzgada en el ámbito de los consumidores y los efectos retroactivos de la cláusula suelo declarada abusiva

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 142
bibioteca-nova-1

Dossier de la Biblioteca de Dret Bancari (Clàusules sòl, IRPH, Swap, etc... )

Us informem que ja està disponible el nou Dossier de la biblioteca sobre Dret Bancari (núm. 3 de gener de 2017). Aquest número és d'especial interès per la quantitat de novetats que han esdevingut les darreres setmanes, com ara, la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea falla a favor de la retroactividad total en la devolució de les clàusules sòl. En el present butlletí, podeu trobar comentaris, articles i un formulari sobre les clàusules sòl que han aparegut recentment.

Llegeix més...

  • Escrit per Enric Mestre
  • Vist: 122

Subcategories

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H