ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
edici jutjtas granollers

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers-Vallès Oriental recolza a la creació de noves unitats judicials per al 2024

 

 

El Col·legi d'Advocats de Granollers i Mollet del Vallès manifesta la seva satisfacció pel recent informe del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), que ha identificat la necessitat de crear noves unitats judicials per a l'any 2024. Segons l'informe del Servei d'Inspecció del CGPJ, es considera imprescindible la creació de 421 noves unitats judicials a tota Espanya, de les quals 123 són de caràcter prioritari. Dins d'aquestes prioritats, s'inclouen noves places als partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.

Llegeix més...

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 80
sala-junta-govern

Proclamació definitiva dels candidats i candidates Junta de Govern del Col·legi d'ICAVOR

Us informem de la proclamació definitiva dels candidats i candidates que ocuparan els càrrecs renovats de la Junta de Govern del Col·legi. Amb una única candidatura per cada càrrec, segons les normatives establertes pels estatuts, s'ha decidit suspendre el procés electoral, proclamant automàticament els següents membres electes:

 

Llegeix més...

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 716
28-JUNY-MANIFESTACIO-JUSTICIA

28 de juny, concentració de l'advocacia per demanar solucions a la Justícia.

Nota de premsa per a la convocatòria de tots els companys i companyes, organitzada pels Col·legis d'Advocats de l'Estat, amb l'objectiu de concentrar-nos davant de les diverses seus judicials i demanar la reactivació de la Justícia, així com exigir solucions als conflictes actuals.

 

Llegeix més...

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 1111
XI-jornadas-violencia-genero-1

XI Jornades de Violència de Gènere de la Advocacia. Granollers, 21 i 22 de setembre.

 

Les XI Jornades de Violència de Gènere de l'Advocacia tindran lloc a Granollers els dies 21 i 22 de setembre. Amb el lema "Ni un pas enrere contra la violència de gènere", aquestes jornades reuneixen advocats i advocades especialitzats en la matèria per discutir les darreres reformes legislatives, la nova protecció del servei de justícia gratuïta a favor de les víctimes de violència sexual, la suspensió del règim de visites, el conveni d'assistència a dones víctimes de violència a l'estranger i l'ús de dispositius telemàtics.

 

Llegeix més...

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 853

Webinar inaugural del programa In-Mediació 2023: Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor

El dia 22 de juny de 2023 en horari de 12 a 14 hores tindrà lloc el Webinar inaugural del Programa In-Mediació 2023, organitzat pel Consell de l'Advocacia Catalana, amb el suport del Departament de Justícia, Drets i Memòria, de la Generalitat.

El Webinar inaugural es desenvoluparà sota el títol: "Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor" i comptarà amb la intervenció d'experts en l'abordatge del conflicte que ens donaran eines per a gestionar-lo de forma exitosa, ja sigui actuant com professionals de l'advocacia o de la mediació.

 

Aquest Webinar serà la primera de les activitats que s'emmarquen dins del Programa In-Mediació 2023. Aquest any el Programa estarà centrat en la formació i va adreçat a totes les persones dedicades a l'advocacia, tenint en compte especialment l'impacte que tindrà la reforma processal i el requisit de procedibilitat respecte als Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies (MASC) que introdueix el Projecte de Llei de Mesures d'Eficiència Processal del Servei Públic de Justícia.

Les cinc activitats previstes dins del Programa In-Mediació 2023 són les següents:

 • El primer Webinar inaugural: "Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor" del dia 22 de juny
 • Sessions formatives/informatives presencials en cada un dels 14 Col·legis de l'Advocacia Catalana per analitzar, amb diferents operadors jurídics, el contingut del Projecte de Llei de Mesures d'Eficiència Processal del Servei Públic de Justícia i les conseqüències que pot tenir en l'exercici de l'advocacia i en la pràctica de la mediació.
 • El IV Congrés de Mediació i ADR del Consell de l'Advocacia Catalana que tindrà lloc a Manresa el dia 14 de setembre per aprofundir en la mecànica d'aplicació dels diferents mètodes que menciona el Projecte de Llei i compartir diverses experiències pràctiques que s'estan duent a terme a Catalunya.
 • La FIRA dels ADR a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona el dia 21 de setembre. Aquesta FIRA participativa permetrà compartir el punt de vista de diferents experts sobre els Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies, la seva funcionalitat i la seva utilitat per a l'advocacia i per a les persones mediadores, en un espai obert a tots els professionals.
 • El Webinar de Clausura del Programa In-Mediació 2023 del 14 de desembre en el que, a més d'abordar una temàtica d'interès per als professionals de l'advocacia en les seves diverses vessants, entre les que es troba la vessant mediadora, es farà un balanç de les cinc activitats realitzades i la seva repercussió a tots els nivells.


Podeu seguir aquest programa a través del web de mediació https://mediacio.cicac.cat/ per conèixer en detall totes les activitats

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 926
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H