ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Posada en marxa d’ATENEA: accés a la informació dels accidents de trànsit lleus

Ens és grat comunicar-vos que està previst que el dia 16 de juny es posi en funcionament ATENEA, la nova eina elaborada per la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra que respon al compromís recollit en els convenis de col•laboració signats entre el Departament d'Interior i els Il•lustres Col•legis d'Advocats de Catalunya i permet que tot el procés per accedir als informes d'accidents de trànsit que siguin competència de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra, es resolgui dins l'àmbit d'un únic sistema d'informació. 

L'accés a aquesta nova eina es farà mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (OVT) i substitueix el procediment actual de descàrrega d'informes pels accidents de trànsit que s'hagin produït a partir del dia 8 d'abril de 2014.

Per accedir-hi,  és necessari disposar del Certificat Digital de l'Advocacia activat i estar autoritzat per accedir al programa a través del Col.legi d’Advocats. Per sol•licitar l’autorització podeu enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

>> Accedir a ATENEA 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H