ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Reforç del Servei de Defensa d’Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta entre els dies 1 a 3 d’octubre.

 

Amb ocasió del referèndum convocat per aquest diumenge 1 d'octubre, la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers ha decidit reforçar el Servei de Defensa d'Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta entre els dies 1, a 3 d'octubre, ambdós inclosos, i, en conseqüència, incrementar el contingent d'advocats de guàrdia adscrits al Torn d'Ofici per atendre qualsevol mena d'incidència que es pogués produir.

Per aquest motiu, els advocats dels torns que a continuació es diran, que estiguin de guàrdia els dies 1, 2 i 3 d'octubre, hauran d'estar disponibles i localitzables a fi de prestar, si escau, el servei d'assistència a detinguts o investigats que demanin ser assistits per Lletrat del Torn d'Ofici, pel següent orde, en funció de les eventuals contingències que puguin sorgir:

1r) Lletrats del Servei d'Assistència Jurídica al Detingut
2n) Lletrats del Servei d'Assistència Jurídica que prestin el servei als jutjats
3r) Lletrats del Servei d'Assistència al detingut o imputat de violència de gènere
4t) Lletrats del Torn de víctimes de violència de gènere
5è) Lletrats del Torn de Menors
6è) Lletrats del Torn d'estrangeria

A tots els companys que esteu de guàrdia aquestes dates, us pregaríem una especial cura i diligència a fi de poder prestar als ciutadans el servei en les degudes condiciones de qualitat.

Finalment, us recordem que en la vostra actuació, els advocats del torn d'ofici esteu emparats per la Junta de Govern, per la qual cosa us podeu posar en contacte amb el Diputat que estigui de guàrdia, trucant al telèfon número 695 474 562 cas que tingueu qualsevol dubte o incidència.

Agraint la vostra col·laboració, aprofitem l'ocasió per saludar-vos.

Ben atentament,

JOSEP MEDINA I PADIAL, Degà

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H