ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicat sobre justificants del torn d'ofici i guàrdies de juliol i agost

Us comuniquem que aquest mes de juliol, i per motiu de les vacances del personal de secretaria, es tancarà el termini per presentar les justificacions del torn d'ofici i assistència al detingut, el dia 24 de juliol, amb excepció de les guàrdies de Víctimes de Violència de Gènere dels lletrats que estiguin de guàrdia la última setmana del mes de juliol, que es podran presentar per fax al 935703894 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el dia 2 d'agost a les 12:00h (per aquesta última setmana no serà obligatori passar-ho prèviament al SIGA) a fi de poder abonar el mòdul corresponent quan hi hagi víctimes (En cas de presentar-se més tard només es podrà abonar el mòdul de servei de guàrdia sense que es requereixi assistència).

 

 

Per aquest motiu us agrairem que per poder facilitar la tasca de justificacions, les presenteu presencialment (no s'acceptaran les presentades per fax o correu electrònic a excepció de les guàrdies de Víctimes de Violència de Gènere mencionades anteriorment) amb la màxima puntualitat que us sigui possible. També us fem saber que les actuacions fetes els últims dies de juliol es justificaran durant el mes d'agost. Si més no, el dia de guàrdia quedarà justificat automàticament.

Recordeu que el mes d'agost la seu de jutjats de Granollers estarà oberta i per tant és hàbil a l'hora de presentar els justificants amb data d'actuació de juliol i agost.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H