ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria per proveir 1 plaça al servei d'assessorament d'intermediació hipotecària a la Garriga

 

Es convoca el procés selectiu per a proveir una plaça de lletrat o lletrada pel Servei d'Assessorament d'Intermediació Hipotecaria (OFIMEH) a La Garriga, entre els mesos de Gener 2022 a Desembre 2022.

 

 

La missió del Col·legi d'Advocats és ajudar als ciutadans i ciutadanes en la resolució de conflictes enel pagament o impagament d'hipoteques a les entitats bancàries fent d'intermediari amb la voluntat de fer-los arribar a un acord.

Els dies i horaris per efectuar aquest servei estan per determinar, no obstant això, el servei de lletrat serà de 12 hores mensuals, en franja preferentment de matins, a prestar de l'1 de Gener fins el 31 de Desembre de 2022.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de CINC anys com a lletrats residents
2. Tenir despatx obert al partit judicial del Col·legi.
3. Estar al corrent de les càrregues col·legials i no tenir expedients disciplinaris oberts.
4. Acreditar estar donat d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mutua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
6. Presentar les instàncies fins a les 14:00 hores del dia 9 de novembre de 2021 amb indicació voluntat de concórrer plaça esmentada i amb la documentació justificativa dels requisits anteriors per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
7. El dia 11 de novembre de 2021 a les 16:00 hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici. Els candidats/tes escollits seran informats personalment

CONDICIONS ECONÒMIQUES

L'import a percebre és de 35€/hora bruts (retenció 15% IRPF -exempt d'IVA).

Cada final de TRIMESTRE el lletrat/lletrada presentarà CERTIFICACIÓ corresponent a les hores prestades de servei ICAVOR.

El Col·legi liquida els imports corresponents al lletrat/lletrada un cop aquests son abonats per l'Ajuntament.

El lletrat/lletrada elaborarà una Memòria Justificativa de l'Activitat i una Memòria Econòmica, en un termini com a màxim de 2 mesos, comptadors des de la finalització Servei.

COMISSIO DEL TORN D'OFICI

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H