ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria d'una plaça al servei SOM a Granollers i Mollet 2023

 

Comunicació de la Comissió de Mediació per a la convocatòria d'una plaça al servei SOM a Granollers i Mollet del Vallès.

 

 

Es convoca el procés selectiu per a proveir una plaça per atendre el Servei d'Orientació a la Mediació (SOM) a Granollers i Mollet en el període comprès entre els mesos de gener a juny de l'any 2023.

La plaça queda condicionada a l'aprovació de la subvenció de l'entitat pública atorgant.

REQUISITS:

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de tres anys, i en un mínim de dues àrees.
2. Tenir despatx obert a l'àmbit territorial del Col·legi.
3. Estar donat d'alta en Règim d'autònoms de Seguretat Social o Mutualitat alternativa.
4. Estar al corrent de les càrregues col·legials i no tenir expedients disciplinaris oberts.
5. Acreditar disposar de pòlissa de responsabilitat civil, amb un capital assegurat mínim equivalent al que en cada moment inclogui les condicions bàsiques de la pòlissa oferta pel Col·legi (Cal aportar darrer rebut, i acreditar condicions en cas de no tenir la pòlissa del Col·legi).
6. Estar inscrit al Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya, amb la formació continua
7. Presentar les instàncies fins les 19:00 hores del dia 16 de novembre de 2022 amb indicació voluntat de concórrer a la plaça esmentada i amb la documentació justificativa dels requisits anteriors per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
8. El dia 21 de novembre de 2022 a les 16:00 hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici
9. El/La candidat/ta escollit/da serà informat/da personalment.

FUNCIONS:

Informar sobre la possibilitat de dur a terme la mediació familiar, orientar i atendre als interessats, informar de les característiques de la mediació, ajudar a omplir el formulari, posar-se en contacte amb l'altre part implicada, i tramitar la sol·licitud al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

HORARI:

Horari del servei del SOM: Servei d'Orientació a la Mediació.

Granollers, el dimarts i el dijous de 10:00 a 13:00 hores, i un dijous cada quinze dies de 10:00 a 13:00 hores, Mollet; que fan un total de 6 hores a la setmana.

CONDICIONS ECONÒMIQUES.

Import: 31,50€ hora/€ bruts

COMISSIÓ DE MEDIACIÓ
Sra. Silvia Catot

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H