ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicat sobre guàrdies d'agost i setembre

 

 

Us adjuntem les llistes d'assistència jurídica al detingut o imputat del mes d'agost i setembre actualitzades. Només es substituirà o canviarà la guàrdia de les llistes d'Assistència jurídica al detingut o imputat del mes d'agost i del 1 al 11 de setembre en casos de força major degudament justificats per escrit. Preguem reviseu les llistes d'agost i comproveu que els canvis que veu sol·licitar estan realitzats. ELS CANVIS O RENÚNCIA DEL MES D'AGOST PER FORÇA MAJOR S'HAURAN DE NOTIFICAR PER TELÈFON AL 938792603, O PERSONALMENT A LA SEU DELS JUTJATS DE GRANOLLERS. 

Us recordem que totes les assistències dels lletrats que estiguin de guàrdia el mes de juliol, s'han de presentar abans del dia 2 d'agost a les 11:00h. En cas de no realitzar cap actuació també s'haurà de comunicar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a fi de validar la guàrdia.

Recordeu que el mes d'agost és hàbil a l'hora de presentar els justificants amb data d'actuació de juliol i agost.

+ Accés a la zona privada

Granollers, 28 de juliol de 2023

COMISSIÓ DEL TORN D'OFICI

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H