ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Acord amb el Departament de Justícia perquè els advocats i advocats puguin accedir als centres penitenciaris amb ordinadors.

 

 

Us informem de l'Acord entre el Departament de Justícia i el CICAC per facilitar l'accés dels advocats a visites amb interns en centres penitenciaris mitjançant portàtils a partir del 25 de setembre de 2023 al CP Brians 1, amb implementació gradual a altres centres.

 

 

 

Les visites es realitzen als locutoris dels centres amb ordinadors portàtils per comunicar-se amb els clients interns, sense accés a Internet. S'ha d'assegurar que l'ordinador tingui càrrega i que la càmera estigui tapada. No es permeten telèfons mòbils ni altres dispositius. La documentació física es lliura a través del funcionari de comunicacions i les mateixes normes s'apliquen a les videoconferències, mantenint-se les normes d'acreditació i autorització.

Adjuntem nota de premsa del CICAC i document de Direcció General de Centres penitenciaris sobre el compromís de confidencialitat de dades per l'accés i l'ús d'ordinador portàtil a les comunicacions ordinàries d'advocats als centres penitenciaris

+ Nota de premsa CICAC

+ Document de compromís de confidencialitat

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H