ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria al Servei d´Orientació Jurídica penitenciària de Quatre Camins 2024

 

Us informem de la convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l'equip de lletrats i de lletrades del Col·legi d'Advocats de Granollers, amb la finalitat de prestar el Servei d'Orientació Jurídica Penitenciària per a l'any 2024- CP Quatre Camins, tot estant condicionada a la pròrroga del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell d'Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d'Orientació Jurídica Penitenciària per a l'any 2024.

 

 

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 26 d'octubre fins al dia 15de novembre de 2023, fins a les 14 hores.

La inscripció s'ha de presentar obligatòriament a la seu del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, Carrer Llevant, 2 de Granollers, de forma presencial o bé mitjançant mail a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+ Accediu a la convocatòria

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H