ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicat sobre justificants del torn d'ofici i guàrdies de juliol


Us comuniquem que aquest mes de juliol, i per motiu de les vacances del personal de secretaria, es tancarà el termini per enviar les justificacions del torn d'ofici i assistència al detingut, el dia 25 de juliol, amb excepció de totes les guàrdies, que es podran enviar fins el dia 2 d'agost a les 9:00h a fi de poder abonar-les.

 

 

Recordeu que el Col·legi no podrà validar actuacions de guàrdia del mes mentre el lletrat no hagi proporcionat informació de totes les actuacions fetes dins del dia de la guàrdia o comunicar que ha tingut una guàrdia sense actuacions. Per comunicar les guàrdies sense actuacions s'haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant que s'ha tingut una guàrdia aquell mes i que s'ha finalitzat sense actuacions.

Per aquest motiu us agrairem que per poder facilitar la tasca de justificacions, les envieu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la màxima puntualitat que us sigui possible. També us fem saber que les actuacions fetes els últims dies de juliol es justificaran durant el mes d'agost.

Teniu en compte que el mes d'agost és hàbil a l'hora de presentar els justificants amb data d'actuació de juliol i agost.

Granollers, 10 de juliol de 2024

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H