ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Política de Qualitat

L'IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE GRANOLLERS ofereix els serveis d'Orientació Jurídica (SOJ), d'Orientació a la Mediació (SOM) i del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut (TOAD) a la demarcació judicial del Vallès Oriental, en els seus partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès, per tal de garantir l'accés a la Justícia Gratuïta a les persones que ho necessiten i que hi tenen dret, conforme a la normativa vigent.

La Junta es compromet a utilitzar tots els recursos tècnics, econòmics i humans que tingui a l'abast per assolir els objectius de qualitat que es detallen en aquest document.

El compromís amb la qualitat que manifesta la Junta es concreta en els objectius següents:

 • Donar una atenció al públic de qualitat, assegurant un correcte assessorament i defensa jurídics
 • Tramitar la Justícia Gratuïta de manera eficient
 • Assegurar la formació i preparació dels lletrats que donen servei així com garantir la disponibilitat en tot moment
 • Implicar al personal de l'organització en les activitats de qualitat i cercar la millora contínua.
 • Mantenir actualitzada la formació dels treballadors per a poder realitzar les tasques que li són encomanades i informar a tot el personal de l´ organització sobre el funcionament del Sistema de Gestió de la Qualitat i els objectius fixats.
 • Donar compliment als requisits legals així com altres requisits que la corporació subscrigui.
 • Satisfer les necessitats de ciutadans així com d'altres grups d'interès en l'àmbit de la Justícia Gratuïta i d'acord amb les competències que té atribuïdes.
 • Garantir i mantenir la proximitat de l'usuari de l'assistència jurídica gratuïta en les seus on es presten els serveis, per tal d'assegurar un correcte assessorament i defensa jurídica de qualitat.
 • Garantir i mantenir els circuits administratius i de gestió dins del nostre àmbit territorial, a fi de millorar l'eficàcia amb una millor racionalització dels recursos econòmics i consegüent abaratiment dels costos.
 • Coordinar i gestionar els serveis concertats amb Ajuntaments, Diputació i altres organismes públics de la nostra demarcació, deixant palesa la vocació del Col·legi en participar i col·laborar en tots els àmbits de la societat.
 • Garantir i mantenir el servei personalitzat a les víctimes de violència de gènere, fomentant la formació i especialització del personal de la corporació que atén el servei, a fi de prestar una atenció de qualitat, especialment sensibilitzada amb situacions de violència intrafamiliar.
 • Mantenir i fomentar la gestió de qualitat del servei prestat per aquest Col·legi, a través del control de les incidències que posin de manifest els usuaris del servei.

Mitjançant el desenvolupament d'aquestes accions, L'IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE GRANOLLERS es compromet a la millora contínua de l'eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

A més, amb l'objectiu de garantir que aquesta Política de Qualitat es compleix, la Junta es compromet a definir uns objectius de qualitat coherents amb aquesta política i a revisar periòdicament el sistema per a garantir la seva eficàcia, per a que sigui una guia i punt de referència permanent de la corporació.

Excm. Sr. Joan Martínez i García degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers

JOAN MARTÍNEZ I GARCÍA
Granollers, Març 2020

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H