ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Conveni d'adhesió Advocats Joves de Granollers amb la patronal Pimec Joves Empresaris

 

El grup d'advocats joves té el plaer d'anunciar-vos que el passat divendres 17 de maig es va signar a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Granollers el conveni d'adhesió a la patronal Pimec Joves Empresaris, que agrupa, amb aquesta nova incorporació, més de 300 emprenedors del Vallès Oriental menors de 40 anys amb vocació empresarial.

 


Els associats a Pimec Joves Empresaris desenvolupen els seus negocis i activitats amb el suport i assessorament de Pimec, que a més els ofereix la possibilitat de buscar sinergies i espais de trobada per millorar la seva formació i relacions professionals. 

El conveni d'adhesió preveu la participació conjunta en totes les activitats organitzades per les dues entitats, com jornades, cursos, seminaris i actes d'interès per els col·lectius que representen, així com l'aprofitament de les sinergies empresarials que es produeixin en aquestes activitats, a més de l'intercanvi de coneixements.

El conveni va ser signat per la Presidenta del grup de l'Advocacia Jove, Sra. Raquel Bardella i Sr. Marc López, president de Pimec Joves Vallès Oriental.

També van assistir-hi el degà Sr. Josep Medina; el president de Pimec Vallès Oriental, Sr. Daniel Boil; i el delegat comarcal, Sr. Joan Carles Basi.

Els col·legiats que formin part del col·lectiu de joves del Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental que així ho sol·licitin de forma expressa, passaran a formar part com a socis de ple dret de PIMEC Joves, de forma gratuïta. A fi de fer efectiva aquest adhesió, els col·legiats que ho desitgin han d'omplir la butlleta  i fer-la arribar a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

+ Decarregar butlleta d'alta

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H