ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Concurs literari de Microrelat Jurista via Instagram

Animat a participar en el concurs literari obert a tots els Advocats i Advocades Col·legiats/ades a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, els i les alumnes de l'EPJ i als treballadors i les treballadores del Col·legi. Ara bé, els membres del jurat només podran optar a l'exposició amb obres fora de concurs.

 

 

Podran participar al concurs tots els microrelats publicats com a "post" en el perfil de l'aplicació d'instagram que tinguin relació amb la professió de l'advocacia. En conseqüència, s'haurà d'etiquetar en el propi "post" al perfil de La Jove Advocacia de Granollers ("jove_advocacia_granollers"). Així mateix s'haurà de fer arribar el microrelat per Missatge Directe al mateix compte d'instagram de La Jove Advocacia de Granollers ("jove_advocacia_granollers"), en el que s'especifiqui el nom i cognoms de la persona participant així com el títol del microrelat.

El límit màxim d'extensió del microrelat és de 2.200 caràcters.

Només hi haurà una categoria: Microrelat jurista relacionat amb la professió de l'advocacia i cada concursant podrà participar amb un microrelat.

Presentació

Els microrelats s'hauran de publicar via l'aplicació d'instagram amb el sistema de publicació d'imatge amb text ("post") etiquetant en el propi text al perfil de La Jove Advocacia de Granollers ("jove_advocacia_granollers").

La imatge haurà de tenir relació amb el microrelat que es fixi en el text.

Així mateix s'haurà de fer arribar el microrelat per Missatge Directe al mateix compte d'instagram de La Jove Advocacia de Granollers ("jove_advocacia_granollers"), en el que s'especifiqui el nom i cognoms de la persona participant així com el títol del microrelat.

El termini màxim de presentació és el dia 5 de juliol de 2024 a les 12.00h. No s'admetrà cap microrelat fora de termini.

La comissió organitzadora garanteix que el jurat només tindrà accés a la informació personal de qui presenta els microrelats un cop emès el veredicte.

El jurat desqualificarà tot microrelat que porti incorporat al seu text identificacions de l'autor, comentaris, explicacions, etc. que pretenguin influir en la decisió del jurat.

El jurat estarà composat per membres de la Junta de govern del Col·legi d'Advocats.

Ni el jurat ni cap membre de la comissió organitzadora podran participar al concurs; no obstant, podran presentar microrelats per a l'exposició però quedarà FORA DE CONCURS.

Premis de les fotografies

El Jurat valorarà l'originalitat del microrelat i el títol per a atorgar els premis.

Premis

  • 1er 100 €
  • 2on 75 €
  • 3er 50 €

El Jurat es reserva la possibilitat d'atorgar algun accèssit.

La comissió organitzadora estendrà a tot concursant que hagi obtingut un premi, un certificat que així ho indiqui. Aquest s'entregarà en el menor temps possible i sempre a petició de l'autor.

El veredicte del jurat serà inapel·lable i es comunicarà en el transcurs de l'aperitiu d'agermanament amb jutges, fiscals i procuradors el dia 9 de juliol de 2024, en motiu de la festivitat de Sant Raimon.

El jurat podrà declarar desert algun premi si no hi hagués un mínim de participació o un mínim de qualitat en les obres presentades.

Nota: El Col·legi d'Advocats es reserva el dret a publicar els microrelats en butlletins d'àmbit col·legial o a la web col·legial. La participació al concurs equivaldrà al coneixement i acceptació d'aquestes bases.

Organitza: Jove Advocacia Granollers

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H