ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Més de 3.000 libres electrònics per préstec online a la teva disposició

La Biblioteca de l'ICAVOR incorpora un fons més de 3.000 monografies electrònics disponible pel préstec online en exclusiva per als col·legiats i col·legiades. Està previst que aquest catàleg s'actualitzi amb la incorporació de 500 noves obres anualment.

 

 

Amb el nou fonts de més de 3.000 llibres electrònics, juntament amb les més de 3.000 monografies en suport paper i la doctrina disponible a les bases de dades consultables a la seu del carrer Llevant, la biblioteca aposta per la innovació i el coneixement de totes les matèries jurídiques en constant actualització, aportant un valor afegit als professionals del dret.

La biblioteca d'ICAVOR compta amb un ampli catàleg amb dos tipus d'accès:

Biblioteca física: més de 3.000 monografies, 7 bases de dades jurídiques, llibres electrònics, revistes, formularis i servei personalitzat d'assessorament en la recerca de documents.
Biblioteca online:  2 bases de dades, llibres electrònics, articles i monografies electròniques consultables per la pàgina web.

El nou préstec online de llibres electrònics permet un préstec concurrent per obra i la possibilitat de reserva llibres en préstec. Els dies de préstec per obra son set, amb la possibilitat de prorrogar, si no està reservat per un altre col·legiat. Alhora, es posible realitzar dos préstecs simultanis per col·legiat i tres préstecs mensuals per col·legiat. Abans de realitzar el préstec, es recomanable que consulteu les 30 primeres pàgines, que estan disponible en totes les obres.

Localitza les obres per matèries o utilitzant el cercador que incorpora la biblioteca electrònica. Amb les teves valoracions i comentaris, col·labora a ajudar a d'altres usuaris.

Des de la zona privada de la web del Col·legi i amb les teves credencials d' accés accedeix a la intranet de la biblioteca.

Entra-hi ara i descobreix aquest nou servei!

Accedeix a la zona privada

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H