ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar
Estàs aquí:Home Col·legi Dades de contacte Statics Col·legi Activitats i serveis de suport a l'emprenedoria i al creixement de negocis

Activitats i serveis de suport a l'emprenedoria i al creixement de negocis

 

Vols engegar el teu projecte? Vols impulsar el teu negoci? Compta amb l'ICAVOR

ICAVOR

Som una Corporació de Dret Públic que oferim serveis a l'advocacia i a la ciutadania contribuint a la formació i promoció professional, l'assessorament especialitzat i a la creació d'ocupació, i consagrant la nostra funció de representació i la defensa de l'advocacia, dels interessos professionals de les persones col·legiades, així com dels drets i els interessos de la ciutadania i l'interès públic.

L'ICAVOR forma part de la xarxa d'entitats Catalunya Emprèn.

Emprenedoria i creixement

Servei de suport i assessorament en la creació i posada en marxa de la iniciativa empresarial dirigit fonamentalment a persones emprenedores i empresàries. Es proporcionen eines i coneixements per millorar l'idea empresarial, redacció del pla d'empresa, acompanyament a la constitució empresarial i recerca de finançament.

Donem suport al foment de la creació d'activitat empresarial mitjançant:
• Informació i orientació a les persones emprenedores que volen crear el seu negoci
• Formació i assessorament en l'elaboració del pla d'empresa. 

Donem suport a les microempreses i petites empreses mitjançant:
• Acompanyament i seguiment durant els primers anys d'existència de l'empresa.
• Formació a través de seminaris en gestió empresarial
• Difusió de bones pràctiques a través d'experiències empresarials exitoses en la creació, direcció, consolidació i creixement.

Assessorament tècnic

Es proporciona consell expert per la persona emprenedora en el procés de creació de la seva empresa. Aquest servei proporciona acompanyament en el procés de creació d'empresa facilitant informació especialitzada a les empreses sobre qualsevol consulta de gestió empresarial relacionades amb les fases de consolidació i creixement empresarial ja sigui econòmic - financer, jurídic i fiscal, mercat i comercialització, organització, producció i/o prestació de serveis.

Programa Consolida't

Programa adreçat a promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom

El programa Consolida't ofereix als treballadors autònoms un itinerari personalitzat que inclou accions d'assessorament i de formació en aspectes

clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats.

Entre altres, assessora de manera personalitzada sobre aspectes comercials i de màrqueting, de gestió econòmic-financera de negoci i ofereix una diagnosi economicofinancera i una estratègia per millorar el finançament de la seva activitat.

Amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social del Gobierno de España

Recerca de finançament

Orientació en les opcions de finançament de projectes emprenedors més favorables i suport en la presentació de propostes de finançament.

Reempresa

Reempresa és el mercat de transmissió de petites i mitjanes empreses de Catalunya, el programa promou mecanismes pel quals una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, la qual compra en la seva totalitat per continuar-ne l'activitat, per seguir fent-la créixer, evitant passar per la fase de crear-la. L'ICAVOR està adherit al conveni que varen subscriure el Consell de l'Advocacia Catalana i CECOT. 

Informa't i inscriu-te a les sessions informatives: a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucant al 93 879 26 03

Accions completament gratuïtes amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE. Programa Consolida't amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social del Ministerio de España. 

Descarregar tríptic (pdf 413kb)

Continguts destacats

  • Notícies destacades

  • Configuració correu

  • Cloud

  • Accés SIGA

Curs dret de successions ICAVOR 2023 Curs dret de success...   El Curs de Dret de Successions ICAVOR ... Llegir més
Jornada ICAVOR: Els nous sistemes de gestió de denuncies i protecció de les persones que denuncien derivats de la Llei 2/2023 Jornada ICAVOR: Els ... Aquesta formació analitzarà la Llei 2/2023, ... Llegir més
XI Jornades de Violència de Gènere de la Advocacia. Granollers, 21 i 22 de setembre. XI Jornades de Viol...   Les XI Jornades de Violència de Gène... Llegir més

Configuració correu  Dades de configuració del correu electrònic d'ICAVOR. Accedir-hi

Accés Cloud ICAVOR  Servei Cloud iicavor. Accedir-hi

acces sigaAccediu amb el vostre certificat digital ACA al Col·legi Virtual per tràmitar i consultar les vostres dades del torn d'ofici.

Llegir més

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H