ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Categoria: Torn Ofici

logo-pared

Criteris d' interpretació d'aplicació de mòduls

 

 

Instrucció Tècnica: Criteris d' interpretació d'aplicació de mòduls de compensació econòmica d'actuacions de torn d'ofici i assistència al detingut 2023 -NOU!

 

Comissió del Torn d'Ofici

Descarregar instrucció tècnica de criteris d'interprestació mòduls torn ofici.[pdf 360 kb]

 

 

 
 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 3851

Categoria: Torn Ofici

Política de qualitat

L'IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE GRANOLLERS ofereix els serveis d'Orientació Jurídica (SOJ), d'Orientació a la Mediació (SOM) i del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut (TOAD) a la demarcació judicial del Vallès Oriental, en els seus partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès, per tal de garantir l'accés a la Justícia Gratuïta a les persones que ho necessiten i que hi tenen dret, conforme a la normativa vigent.

La Junta es compromet a utilitzar tots els recursos tècnics, econòmics i humans que tingui a l'abast per assolir els objectius de qualitat que es detallen en aquest document.

El compromís amb la qualitat que manifesta la Junta es concreta en els objectius següents:

 • Donar una atenció al públic de qualitat, assegurant un correcte assessorament i defensa jurídics
 • Tramitar la Justícia Gratuïta de manera eficient
 • Assegurar la formació i preparació dels lletrats que donen servei així com garantir la disponibilitat en tot moment
 • Implicar al personal de l'organització en les activitats de qualitat i cercar la millora contínua.
 • Mantenir actualitzada la formació dels treballadors per a poder realitzar les tasques que li són encomanades i informar a tot el personal de l´ organització sobre el funcionament del Sistema de Gestió de la Qualitat i els objectius fixats.
 • Donar compliment als requisits legals així com altres requisits que la corporació subscrigui.
 • Satisfer les necessitats de ciutadans així com d'altres grups d'interès en l'àmbit de la Justícia Gratuïta i d'acord amb les competències que té atribuïdes.
 • Garantir i mantenir la proximitat de l'usuari de l'assistència jurídica gratuïta en les seus on es presten els serveis, per tal d'assegurar un correcte assessorament i defensa jurídica de qualitat.
 • Garantir i mantenir els circuits administratius i de gestió dins del nostre àmbit territorial, a fi de millorar l'eficàcia amb una millor racionalització dels recursos econòmics i consegüent abaratiment dels costos.
 • Coordinar i gestionar els serveis concertats amb Ajuntaments, Diputació i altres organismes públics de la nostra demarcació, deixant palesa la vocació del Col·legi en participar i col·laborar en tots els àmbits de la societat.
 • Garantir i mantenir el servei personalitzat a les víctimes de violència de gènere, fomentant la formació i especialització del personal de la corporació que atén el servei, a fi de prestar una atenció de qualitat, especialment sensibilitzada amb situacions de violència intrafamiliar.
 • Mantenir i fomentar la gestió de qualitat del servei prestat per aquest Col·legi, a través del control de les incidències que posin de manifest els usuaris del servei.

Mitjançant el desenvolupament d'aquestes accions, L'IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE GRANOLLERS es compromet a la millora contínua de l'eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.

A més, amb l'objectiu de garantir que aquesta Política de Qualitat es compleix, la Junta es compromet a definir uns objectius de qualitat coherents amb aquesta política i a revisar periòdicament el sistema per a garantir la seva eficàcia, per a que sigui una guia i punt de referència permanent de la corporació.

Excm. Sr. Joan Martínez i García degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers

JOAN MARTÍNEZ I GARCÍA
Granollers, Març 2020

 • Escrit per Enric Mestre
 • Vist: 5119

Més articles...

Continguts destacats

 • Notícies destacades

 • Configuració correu

 • Cloud

 • Accés SIGA

Publicat en el BOE d'avui la Llei Orgànica d'amnistia. Publicat en el BOE d... Publicat en el BOE d'avui 11 de juny  la ... Llegir més
Noves adquisicions de la Biblioteca (Maig 2024) Noves adquisicions d...   Descobreix les darreres monografies inco... Llegir més
La Biblioteca incorpora en el seu fonts la bases de dades d’Intel·ligència artificial Genial de Francis Lefebvre-El Derecho La Biblioteca incorp... La Biblioteca del Col·legi d'Advocats de Gran... Llegir més

Configuració correu  Dades de configuració del correu electrònic d'ICAVOR. Accedir-hi

Accés Cloud ICAVOR  Servei Cloud iicavor. Accedir-hi

acces sigaAccediu amb el vostre certificat digital ACA al Col·legi Virtual per tràmitar i consultar les vostres dades del torn d'ofici.

Llegir més

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H