ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Instal·lació d'equips multifunció amb PIN en els edificis Judicials

Departament de Justícia ens ha comunicat que s'ha iniciat la instal·lació d'equips multifunció en els edificis judicials, destinats als professionals perquè puguin escanejar documents dels òrgans judicials de manera gratuïta.

L'operativa serà la següent:

Com a norma general, els advocats podran utilitzar els equips instal·lats pel seu ús exclusiu dins dels edificis judicials però fora de la mateixa dependència de l'òrgan judicial. Aquest equipament només permet l'escaneig de documents cap a un dispositiu USB, per la qual cosa l'usuari s'haurà de dotar prèviament d'un llapis de memòria on poder-se descarregar la documentació escanejada.

L'usuari s'identificarà a la màquina multifunció teclejant un codi identificatiu (codi PIN). Aquest el facilitarà el Col·legi d'Advocats.

En els casos específics de gratuïtat de còpies (justícia gratuïta i torn d'ofici) , els advocats mantindran la possibilitat d'imprimir en les màquines multifuncions ubicades dins dels òrgans judicials. Per fer-ho, l'òrgan judicial facilitarà a l'usuari la targeta d'activació juntament amb els documents dels procediments que s'hagin de fotocopiar. Un cop finalitzat el procés, l'usuari retornarà a l'òrgan judicial els documents i la targeta.

En aquests moments, el sistema ja funciona en l'edifici Judicial de Mollet del Vallès i pròximament en el de Granollers.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H