ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

6 de febrer comença el període obligatori de presentació de les demandes telemàtiques en els Jutjats Contenciosos Administratius

 

El dia 6 de febrer comença el període obligatori de presentació de les demandes telemàtiques en els Jutjats Contenciosos Administratius de tot Catalunya. 

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l'obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l'Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el període voluntari de presentació de demandes telemàtiques iniciat el passat 7 de novembre finalitza el proper 5 de febrer per així iniciar el dilluns 6 de febrer el període obligatori de presentació de demandes telemàtiques, mòdul de presentació de demandes (TTA) d'ejustícia.cat, per a tot el col·lectiu d'advocats en els partits judicials de de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

comença el període obligatori de presentació de les demandes telemàtiques en els Jutjats Contenciosos Administratius de tot Catalunya.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H