ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Informació sobre el nou servei de correu i cloud ICAVOR

T'informem que en les pròximes dates canviarem la plataforma de correu electrònic i núvol actual que ofereix el Col·legi a tots els seus col·legiats amb el domini (latevaadreçAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per un dels millors serveis que es poden trobar en el mercat amb gran quantitat de funcionalitats i avantatges. Aquest nou servei és MÉS QUE UN CORREU, ÉS EL TEU DESPATX EN EL NÚVOL.

 

En aquest canvi mantindràs el nom de la teva adreça de correu electrònic col·legial. Només hauràs d'omplir un formulari web d'autorització per a la migració i efectuar uns mínims canvis en la configuració del teu programa de gestió de correu (ex: Outlook) els quals et comunicarem oportunament en els pròxims dies, per la qual cosa et demanem que prestis especial atenció als missatges que rebis sobre aquest assumpte. Els comptes de correu que no migren al nou servei es tancaran acabat el projecte de migració.

AVISOS IMPORTANTS:

Els comptes actuals del Cloud d'ICAVOR no es migraran. Per tant, per no perdre els arxius que teniu al núvol, recomanem que us baixem al vostre ordinador abans que finalitzi el període de migració.

Els contactes del Webmail no es migraran automàticament. Caldrà fer l'exportació manualment cap a Outlook. (Estem prepararem manuals per la migració dels contactes).

FUNCIONALITATS:

La nova plataforma, anomenada Correu Advocacia, utilitza la tecnologia de Microsoft Office 365 que et permetrà gaudir de múltiples avantatges i serveis, dins una interfície intuïtiva i fàcil d'utilitzar.

  • PRIVACITAT I SEGURETAT A les vostres comunicacions. Utilitza l'última tecnologia en sistemes antispam i antiphising.
  • CORREU WEBMAIL OUTLOOK d'alta capacitat amb 50Gb. Inclou agendes, contactes i tasques.
  • ONEDRIVE: servei d'allotjament d'arxius al núvol amb un 1 Tb d'emmagatzematge. Comparteix fitxers amb clients, altres membres del despatx, el Col·legi ...
  • OFFICE ONLINE: Word, Excel i Powerpoint. Utilitza aquests serveis sense necessitat de tenir-ho instal·lat. Opció de treballar col·laborativament.
  • ALTRES SERVEIS: missatgeria instantània, videoconferències reunions a internet ...

Per aprofitar el màxim les prestacions del nou servei de correu electrònic caldrà utilitzar comptes de correu IMAP.

El Col·legi està preparant un seguit de jornades formatives per tal de treue el màxim profit del servei de Microsoft Office 365.

Esperem que el nou servei de correu electrònic constitueixi una eina que faci més eficient i àgil teu exercici professional.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H