ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

ICAVOR estarem presents al BizBarcelona amb l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

 

Com a col·legiat d'ICAVOR et convidem a participar gratuïtament al Networking Interprofessional gettingcontacts entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu i que tindrà lloc el proper dia 31 de Maig, de 10'00h a 13'00h, al saló Bizbarcelona.

 

 

Una única jornada adreçada exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els professionals tindreu l'oportunitat d'entrevistar-in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d'ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional. Gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:
. Reunions directes amb l'empresa / col·legiat del teu sector o altres
. Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
. Agenda d'entrevistes personalitzada

A més, tindràs l'oportunitat d'entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel teu anunci.

Inscriu-te gratuïtament aquí http://www.gettingcontacts.com/es/events/view/biz_barcelona_interprofessional 

A més, per tal que puguis accedir al Saló BIZ Barcelona posem a la teva disposició codis d'acreditació per tramitar la inscripció gratuïta, envia'ns la teva sol·licitud i te'l farem arribar.
T'esperem a Bizbarcelona Interprofessional gettingcontacts. Les places són limitades!

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H