ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

AVÍS IMPORTANT: reviseu la carpeta Spam del nou Webmail d'Outlook

Si ja esteu utilitzant el nou correu Office365 mitjançant un Outlook d'escriiptori, Thunderbird en el vostre ordinador o  un gestor de correu en dispositius mòbils (Android i iOS) amb un configuració POP3 o IMAP, us informem que alguns correus Spam es queden a la carpeta de correu "no desitjat" del Webmail i no baixen en els vostres gestors de correu com ara l'Outlook del vostre ordinador. 

 

És molt important que reviseu la bústia de correu brossa en l'Outlook webmail (https://outlook.office.com ), ja que us podeu trobar correus importants sense consultar .

Us recomanem que reviseu la bústia de correu brossa de l'Outlook web periòdicament, per evitar sorpreses de tenir notificacions no gestionades, avisos de terminis que ja han passat.

Atenció: els remitents amb correus @hotmail.com i @yahoo.com són especialment bandejats pel sistema. Els envia gairebé sempre a Correu Brossa. Tingueu-ho present per si treballeu habitualment amb remitents que utilitzen aquest tipus de comptes. Important que els afegiu en el llistat de correu segur. 

RECOMANACIONS:

Exchange:

Si utilitzeu en correu amb aplicació d'escriptori, recomanem  una configuració Exchange, tant en Oultook com en els gestors de correu per dispositius mòbils.

Millorar els filtre antispam:

El sistema antispam d'Office365 és "intel·ligent" amb filtres de seguretat molt elevats, que podeu entrenar per afinar-ho a les vostres necessitats. A mesura que moveu els correus no desitjats a la carpeta d'entrada, és a dir, que els considereu com a bons, el sistema arribarà a considerar-los com a correus vàlids i els entregarà a la safata d'entrada. També és important en el cas contrari, ja que millorarà l'afectivitat dels filtres Spam. Aquest manteniment s'ha de fer des del Webmail de l'Outlook.

+ Manual de configuració Spam Outlook Webmail

Accediu al manual de Redabogacia sobre la gestió dels correus brossa i afegir com a segurs remitents o bloquejar-los:
http://wiki.redabogacia.org/index.php/Configuraci%C3%B3n_filtro_Anti_Spam 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H