ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

ICAVOR farà entrega d’un donatiu a la Fundació Pare Manel

Com cada any en motiu dins de l'acte d'imposició de togues dins de les activitats de la festivitat Sant Raimon de Penyafort, el Col·legi farà entrega d'un donatiu a una entitat social. Aquest any l'escollida ha estat la Fundació Pare Manel, que enguany ha estat guardonada amb el premi "Valors" que atorga el Consell de l'Advocacia Catalana per la seva tasca solidària i humanitària d'integració social, fent possible que infants i joves de famílies desfavorides puguin gaudir d'igualtat d'oportunitats.

Què és la fundació Pare Manel:

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre fundada el 2004 per Manuel Pousa Engroñat,  arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d'acció social i educativa.

La seva acció preferent és treballar amb persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

Per més informació i contacte podeu consultar la seva web: http://www.paremanel.org 

Festivitat de Sant Raimon

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H