ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Proclamada la nova Junta directiva de l'Associació de Joves Advocats de Catalunya

Proclamada la nova Junta directiva de l'Associació de Joves Advocats de Catalunya. El company del nostre Col•legi, Roger Subirana, ha estat escollit Secretari. 


Us informem que el passat dissabte dia 16 de setembre d'enguany, va tenir lloc l'assemblea general de l'Associació Joves Advocats de Catalunya (JAC) a la seu de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Vic. Entre els punts de l'ordre del dia hi havia la celebració de les eleccions i proclamació del nous càrrecs de la Junta Directiva de JAC. 

En Lluís Escoda i Beltran, President del Grup d'Advocats Joves de Tarragona, va ser reelegit President de JAC; na Mireia Martí i Fàbrega, Presidenta del Grup d'Advocats Joves de Vic, va ser reelegida Vicepresidenta; en Roger Subirana i Martos, membre del Grup d'Advocats Joves de Granollers, va ser nomenat Secretari, i en David Querol i Sánchez, membre del Grup d'Advocats Joves de Mataró, va ser nomenat nou Tresorer.

L'associació Joves Advocats de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que compta amb 21 anys d'història i està composada pels 14 Grups d'Advocats Joves de Catalunya, essent el seu objectiu principal la defensa dels drets i llibertats de l'advocacia jove catalana.

La nova Junta de Joves Advocats de Catalunya. Començant per l'esquerra, en Roger Subirana, Secretari; en David Querol, Tresorer; en Lluís Escoda, President i na Mireia Martí, Vicepresidenta.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H