ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Antic servidor deixarà de funcionar el proper 19 d’ octubre i recordatori Curs Office365

Us informem que el pròxim 19 d'octubre deixarà de funcionar l'antic servidor de correu i Cloud d'ICAVOR, donat que ja esta plenament operatiu l'innovador servei Outlook 365.

 

 

Els que hagueu migrat el correu, ja disposareu dels missatges en el nou servidor https://outlook.office365.com . En cas de no haver-ho fet i vulgueu conservar alguns missatges, us recomanem que us reenvieu els correus de l'antic servidor a una altra adreça.

Pel que fa al Cloud, s'han de baixar tots els arxius en el vostre ordinador, ja que no es migraran els continguts que hi estan disponible.

Adreces d'accés a l'antic servidor:

Correu: https://correu.icavor.cat/ 
Cloud: https://cloud.icavor.cat/ 

L'Office365, a més de suposar un important estalvi econòmic, va més enllà que oferir un servei de correu, també inclou diverses aplicacions i serveis basats amb la tecnologia i cloud. Aquestes us poden a ajudar a gestionar el vostre despatx de forma més eficient i eficaç, aprofitant el valor afegit que proporciona Internet.

Per aquest motiu, us recomanem la jornada formativa sobre l'Office365 de Microsoft, que tindrà lloc el pròxim 27 de setembre a la seu del Col·legi. Fes la teva inscripció: https://www.icavor.cat/index.php/formacio-continuada/1613-jornada-formativa-nou-correu-i-office365-del-col-legi 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H