ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Conveni entre ICAVOR i la Diputació per l'assessorament gratuït als consumidors clàusules abusives en contractes hipotecaris.

Avui 24 d'octubre, el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers, Josep Medina i la vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó, han signat a la seu del Col·legi, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions per proporcionar atenció personalitzada i gratuïta als consumidors del Vallès Oriental en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris, com ara les clàusules terra.

 

 

L'acord preveu el desplaçament d'advocats especialitzats a les dependències dels Serveis Públics de Consum dels ajuntaments de la comarca, que atendran de forma individualitzada i gratuïta, amb visita prèvia concertada, les consultes dels consumidors. A més, aquests rebran informació específica en relació a la justícia gratuïta si decideixen acudir a la via judicial.

El conveni dona cobertura als ciutadans i ciutadanes de la comarca, mitjançant els Serveis Municipals de Consum de quinze municipis, com ara: Sant Fost de Campsentelles, Montmeló, Llinars del Vallès, la Llagosta, Lliçà d'Amunt, la Garriga, Canovelles, Montornès del Vallès, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Cardedeu, Parets del Vallès, les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Granollers i del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H