ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicació per a la convocatòria de 6 places per cobrir el servei d'intermediació deute habitatge (SIDH) als Ajuntaments

 

Comunicació per a la convocatòria de 6 places per cobrir el servei d'intermediació deute habitatge (SIDH) als Ajuntaments de Sant Celoni, Mollet del Vallés, Caldes de Montbuí, Cardedeu, Granollers i Consell Comarcal.

 

 

La Junta de Govern, amb data 3 de novembre, ha resolt:

Convocar sis places per atendre el Servei d'Intermediació Deute Habitatge (SIDH): una a Sant Celoni, una a Mollet de Vallés, una a Caldes de Montbuí, una a Cardedeu, una a Granollers i una al Consell Comarcal, en el període comprès entre els mesos de gener 2018 a desembre 2018 :

REQUISITS:

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de tres anys, i en un mínim de dues àrees, essent una civil.
2. Tenir despatx obert a l'àmbit territorial del Col·legi.
3. No estar inscrit en altre Servei d'Intermediació d'Intermediació Deute Habitatge.
4. Estar al corrent de les càrregues col•legials i no tenir expedients disciplinaris oberts.
5. Acreditar disposar de pòlissa de RC. ( Aportar darrer rebut)
6. Acreditar estar donat d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mutua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
7. Presentar les instàncies fins a les 13:00 hores del dia 13 de novembre de 2017 a la Secretaria del Col·legi, a la delegació de Mollet del Vallès o a la dels Jutjats de Granollers.
8. El dimecres 15 de novembre a les 13:00 hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici.
9. Els candidats/tes escollits seran informats personalment.

FUNCIONS:

Aquest Servei s'adreça a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca o que preveuen que no ho podran fer.
El lletrat ha d'informar, assessorar i intermediarà amb les entitats financeres pel manteniment de l'habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar.

HORARIS:

Mollet  del Vallès. Dilluns de 10 a 14 i dimecres de 16 a 18
Granollers. Dimarts i dijous de 9 a 13h
Sant Celoni. Dijous de 9:30 a 14:30
Caldes Divendres de 10 a 13h ( Quinzenal)
Cardedeu: Dilluns de 10h a 13h ( Quinzenal)
Consell Comarcal: Dimecres de 15.30 a 19.30h.

CONDICIONS ECONÒMIQUES:

El preu hora de prestació de servei és 37.5€ brut.
Cada final de trimestre el lletrat realitzarà la factura corresponent a les hores prestades de servei a ICAVOR, una vegada DIBA ens aboni l'import es liquidarà la factura al lletrat.

LA JUNTA DE GOVERN
Granollers, 3 de novembre

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H