ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Nou servei de reclamació telemàtica d'accidents de trànsit.


Us informem que des del passat 1 de gener disposeu d'teniu ja a la vostra disposició la plataforma per a la gestió automatitzada de les reclamacions de danys personals derivats d'accidents de circulació, desenvolupada per l'empresa TIREA en virtut del conveni signat entre el CGAE i l'Associació Empresarial de l'Assegurança (UNESPA).

 

 

Aquesta plataforma permet a l'advocat/da, mitjançant el certificat ACA, treballar en un entorn segur de comunicacions amb les asseguradores a l'hora de presentar, en nom dels seus clients, la preceptiva reclamació prèvia a la interposició de la demanda judicial.

Com sabeu, la Llei 35/2015, de 22 de setembre, de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació, va modificar el Text Refós de la Llei sobre responsabilitat civil i assegurança en la circulació de vehicles a motor (RD Legislatiu 8/2004), tot establint en el seu article 7.1 l'obligació de comunicar el sinistre a l'asseguradora, sol·licitant la indemnització que correspongui.

Amb la utilització d'aquesta eina, l'advocat dóna compliment a l'esmentada obligació de l'article 7.1, alhora que atén les previsions del nou Reglament de protecció de dades de la UE, ja que la plataforma està adaptada als requeriments de seguretat exigits per aquesta norma i, per descomptat, preserva el secret professional i garanteix la identitat del lletrat/da, la integritat dels documents i la seguretat de la comunicació amb l'asseguradora.

El cost del servei per a l'advocat és de 1 euro per tràmit realitzat, i de 3 euros per certificat (per aportar en judici), quantitats que inclouen l'IVA. El servei no tindrà cost per als advocats quan actuïn en defensa d'un beneficiari del dret de Justícia Gratuïta.

Podeu consultar video tutorials i accedir a la plataforma en següent enllaç: http://www.abogacia.es/abogacia_servicio/reclamacion-accidentes-de-trafico/

Per a qualsevol dubte o aclariment addicional, contacteu, via correu electrònic, amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H